Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Rune Aas Anmeldelser 18. august 2015

Øya 201: Emilie Nicolas – sort-hvit coolness

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0058_Tommyfoto_

Nok en imponerende Øya-opptreden fra Bekkestuas popdiamant.

Tekst: Rune Aas
Foto: Tommy Østby

Emilie Nicolas imponerte stort under fjorårets Øya, og etter en magisk konsert i Sirkus-teltet mente undertegnede at det umulig kunne ta mange årene før hun sto på festivalplakaten som en av headlinerne. Bare et skarve år skulle altså det ta.

I løpet av det siste året har Emilie Nicolas sluppet debutalbumet sitt, og i langt større grad etablert seg som et navn, noe også publikumsoppmøtet på Øyas siste dag vitner om. Amfiet er så godt som fullpakket med folk, og der Emilie Nicolas på mange måter var et friskt pust i fjor har hun langt mer å bevise i år. Desto gledeligere er det å kunne konstatere at hun innfrir også på den største scenen denne lørdagen.

Emilie Nicolas oser av coolness der hun står på scenen, og leverer et sett som i aller høyeste grad lokker frem gåsehuden. Et lite ankepunkt er dog at det tidvis kan bli litt vel mye distansert coolness fra scenekanten, men når Emilie Nicolas leverer låter som klump-i-halsen-teaseren «Grown Up» og nakkehårgysaren «Fail» er det glemt. For, joda, om det skulle være noen tvil, så er det solide låtmaterialet fra debutalbumet «Like I’m A Warrior», minst like solid live.

Med en opptreden som også er visuelt slående i all sin sort-hvite, men effektive enkelhet beviser Emilie Nicolas at hun har det som skal til for å fortjene plassen på Øyas største scene på en lørdagskveld. Ganske enkelt nok en imponerende Øya-opptreden fra Emilie Nicolas.

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0212_Tommyfoto_

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0083_Tommyfoto_

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0067_Tommyfoto_

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0055_Tommyfoto_

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0047_Tommyfoto_

Øya_2015-08-15_EmilieNicolas_0017_Tommyfoto_

Sjekk også:

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.