Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 19. august 2015

Blow Out!

Følte du det var for lite jazz på Øya i år, ville du hatt litt mer enn bare Møster! sier du. Vel, fortvil ikke, i dag starter Blow Out!-festivalen, Oslos egen frijazz bonanza med et program som vil få de fleste til å sikle over av jazzvelvære.

Blow Out!--festivalen arrangeres for 6. året på rad på Café Mir, og det er ingenting som tyder på at ambisjonsnivå har blitt lavere. Gutta i Konsertforeninga, og et godt knippe glade jazzentusiaster i Oslo, har trommet sammen et 4 dagers program som inneholder noe for enhver; vi får bl. a. storfint besøk av Evan Parker, Joe McPhee og John Russell, mens vår egen fijazznestor Frode Gjerstad er i godt hjemlig selskap med Paal Nilssen-Love, Per Zanussi og Ståle Liavik Solberg.

Ellers er det verdt å nevne at det i år også blir gratis matiné på Cappelens Forslag på lørdagen, forvent svette og herlig jazz i skjønn forening med hyller fylt av kvalitetslitteratur.

Sjekk hele programmet her

Les også:

Ukas tips!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter