Søk Meny Lukk
Lukk
Av: petterboskop Anmeldelser 21. august 2015

Who killed Jimi Hendrix?

Who killed Jimi Hendrix?

jimihendrix01
Jimi Hendrix Experience points: 130

En bruker av Adventure Game Studio (platform for å lage enkle spill i point & click-sjangeren) publiserte nylig spillet “The Jimi Hendrix Case”, et spill der du som Jimi Hendrix skal etterforske drapet på Jimi Hendrix. Politimester Jimi Hendrix og dine kollegaer Jimi Hendrix og Jimi Hendrix har flere mistenkte på listen sin, blant annet Jimi Hendrix og Jimi Hendrix.

Jeg har ikke fullført spillet ennå, men i en verden der alle er Jimi Hendrix tar jeg det for gitt at gjerningsmannen er Jimi Hendrix. Det hele føles litt som scenen i «Being John Malkovich» når Malkovich selv går gjennom korridoren for å se verden gjennom sine egne øyne. Mildt sagt absurd, med andre ord.

Spillet kan lastes ned gratis her

 

Jimi Hendrix på Deichman

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter