Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 18. september 2015

Ikke gå glipp av den aller siste Rumble In Rhodos-konserten: 19. September, Oslo, Rockefeller

Ikke gå glipp av din aller siste sjanse til å se avslutningskonserten med Rumble In Rhodos: 19. september, Oslo, Rockefeller. I dag 18. september opptrer gruppa på BrukBar / Blæst, Trondheim. Det var stinn brakke på Parkteatret da Rumble in Rhodos hadde slippfest for "Grace and Nuance" 26. oktober 2013 (foto over). Varm opp til konsertene med "Signs of Fervent"-skiva og resten av katalogen.
Av: Victor Josefsen & Rune Aas / Foto: Stian Schløsser Møller

 

Det er fritt frem for å kjøre discomoves på platas mest dansbare. Et album som er umiskjennelig Rumble In Rhodos, bare enda friskere og enda mer spennende. Et aldri så lite kunststykke, rett og slett.

Rumble In Rhodos
Signs of Fervent Devotion (2011)
RIR / Tuba
Karakter: 5

Saturday Night Rhodos

Da Rumble In Rhodos slapp singelen White Dancing i november i fjor, var det med en ganske annerledes sound enn vi har vært vant til å høre fra den kanten tidligere. Her hadde de på finurlig vis klart å smøre sammen sin hardcore-infiserte signaturindierock med riktig så dansbar funk. Follo-bandet har aldri hatt for å vane å trå feil, og singelen var sånn sett enda et steg i riktig retning. Men her var det altså snakk om en ganske markant retningsendring, og et nesten reinkarnert Rumble In Rhodos. Budskapet var etter alt å dømme klart: Her skal det danses. Og på sitt tredje album fortsetter de mer eller mindre i samme sporet. I produsentstolene er det Montée-duoen Erlend Mokkelbost og Anders Tjore fra som har sittet og bidratt til en aldri så liten makeover hvor blant annet synth og congatrommer har fått innpass. Det er riktignok noe man kan kalle i retningen av vintage Rumble In Rhodos her, men hardcore-trykket er enda mindre enn før, mens det er fritt frem for å kjøre discomoves på platas mest dansbare. Til slutt sitter vi igjen med et album som er umiskjennelig Rumble In Rhodos, bare enda friskere og enda mer spennende. Et aldri så lite kunststykke, rett og slett.

 

Rune Aas

Anmeldelsen er tidligere publisert i Spirit

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

015_rir_hoved_26102013 Foto: Stian Schløsser Møller. Rumble in Rhodos på Parkteatret – Bilder

 

Rumble video2 bruk Video: Visionary Art-plate-cover, 70s syrefilm, voodoo og Nollywood

 

Vi anbefaler: Den nye singelen fra Rumble In Rhodos

Rumble in Rhodos: Se og hør en eksklusiv fremføring av «Eternal Seesaw»

Rumble In Rhodos: Bilder Musikkfest 2012

4 kommentarer til “Ikke gå glipp av den aller siste Rumble In Rhodos-konserten: 19. September, Oslo, Rockefeller”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter