Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 21. september 2015

Wire – live fra Rockpalast 1979

Wire

 

Wire er et av de aller beste postpunk-bandene fra Storbritannia. De ga ut de tre klassiske albumene «Pink Flag», Chairs Missing» og «1542 i 1977-79, album som har vært stor inspirasjonskilde for mange artister. Wire spiller på Oslo Psych Fest – RITUAL 2015. Selv har jeg (Victor, red.anm.) sett Wire på bl.a. Triptych festival i Glasgow 2004, showcase for labelen Mute, med John Peel som Dj. Fantastisk konsert. Wire er tidløse. Varm opp med Wire – live fra Rockpalast 1979.

 

 

 

 

 

Dette er en redigert versjon av saka som ble publisert på Rille.no
En blogg om den beste musikken som har kommet ut de siste tiåra.
Tekst: Kjetil Syverud

 

wire2

Legendariske Wire spiller på Oslo Psych Fest – RITUAL 2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *