Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. september 2015

Wire – live fra Rockpalast 1979

Wire er et av de aller beste post-punk bandene fra Storbritannia. De ga ut de tre klassiske albumene «Pink Flag», Chairs Missing» og «1542 i 1977-79, album som har vært stor inspirasjonskilde for mange artister. Wire spiller på Oslo Psych Fest – RITUAL 2015. Selv har jeg sett Wire på bl.a. Triptych festival i Glasgow 2004, showcase for labelen Mute, med John Peel som Dj. Fantastisk konsert. Wire er tidløse. Varm opp med Wire – live fra Rockpalast 1979.

 

 

Legendariske Wire spiller på Oslo Psych Fest – RITUAL 2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter