Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 6. oktober 2015

Anna of The North – forløsningen

Anna of the North @ by:Larm 2015
Tekst: Victor Josefsen
Foto: Stian Schløsser Møller

Vi var konsert med Oslo-baserte Anna of The North på årets By:Larm og skrev da følgende: På sitt beste burde det være hevet over enhver tvil at Anna of the North hevder seg som en av de beste acts-ene på årets By:Larm. Det er ingen som helst tvil om at Anna bærer på mye talent, og omsetter det på en høyst godkjent måte. Vi snakker om kjølig, drømmeaktig og stilsikker elektropop. Når det er sagt føles det som det går ti på dusinet av den slags på årets By:Larm. Anna of the North befinner seg heldigvis i det øvre sjiktet blant disse. Låtmaterialet er ennå litt for anonymt. Det en sitter igjen med etter konserten denne fredagskvelden, er først og fremst hvilket potensiale Anna sitter på. Forhåpentligvis går det ikke lang tid før forløsningen kommer.

 

Anna of the North @ by:Larm 2015

 

Og nå har muligens forløsningen kommet. «The Dreamer» er iallfall blant det beste undertegnede har hørt fra Anna of The North. Produksjonen er større og luftigere enn tidligere, noe som medfører at Anna of The Norths elektropop framstår enda mer inntagende og drømmende, og stemmen til Anna bidrar til å løfte uttrykket ytteligere. Vel gjennomført.

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter