Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 26. oktober 2015

Ny singel fra svenske Parker Lewis

Svenske Parker Lewis er endelig tilbake med sitt 3. album med kvalitetspop.

Av: Victor Josefsen

Svenske Emil Johansson har tatt på seg Parker Lewis-hatten igjen og er tilbake med sitt tredje album der han tar for seg temaer som hatet, havet og døden. Parker Lewis debuterte med sitt selvtitulerte samplebaserte og engelskspråklige album i 2008 der han fremstod som en blåøyd romantiker med forkjærlighet for nostalgiske samples, New York, eskapisme og Bruce Springsteen. Men allerede året etter var byttet han ut engelsken med morsmålet sitt og naiviteten ble byttet ut med politisk engasjement med bl.a. mini-hiten «Ingen så blå» og i 2011 var han gjennom enda en transformasjon der det politiske og personlige stod hånd i hånd, men denne gangen backet av et band.

Nå har 4 år gått siden sist og det Oslo-baserte plateselskapet Sellout! Music gir ut hans nye album 27.11 i samarbeid med Det Svenske Musikundret, som det nyoppstartede datterselskapet til Hybris Records.

Etter denne singelen å dømme er de store popmelodiene fremdeles til stede, men rockebandet er erstattet med synther og programmerte trommer. Et sted midt i mellom 80-talls Phil Collins, Tears for Fears og Frank Ocean, men med erketypiske svenske melodier.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter