Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 13. november 2015

Sepultura & Kollwitz på Union Scene i Drammen

De brasilianske metal-veteranene Sepultura feirer sitt 30-årsjubileum med en omfattende europaturné. Lørdag 7. november spilte de sin eneste konsert i Norge på Union Scene i Drammen. Utrolig bra konsert!
Tekst & foto: Łukasz Solawa

IMG_9074_BW

IMG_8568_BW

IMG_9173_BW

IMG_8427_BW

IMG_8054_BW

IMG_7765_BW

IMG_7608_BW

IMG_8277_BW

IMG_7765_BW

 

Kollwitz fra Bodø, et nytt bekjentskap for meg, varmet opp for Sepultura lørdag 7. november på Union Scene i Drammen. Uttrykket var intens og massivt. Jeg anbefaler alle å sjekke ut Kollwitz.

IMG_6274_BW

IMG_6162_BW

IMG_6277_BW

IMG_6217_BW

 

Noen ord fra redaktøren til slutt

Undertegnede har helt siden Kollwitz i mars slapp sitt andre album «Dissonance» hatt planer om å intervjue bandet og anmelde skiva. Intervju kommer etter hvert, den som venter på noe godt… Her og nå kjører jeg  en mini-anmeldelse av skiva. «Dissonance» er en skive som vokser ved hver gjennomhøring. Utrykket er massivt og intens, som Łukasz skriver. Basisen er mørk konsentrert energi, klaustrofobisk, men samtidig forløsende, kaotisk, men samtidig musikalsk. Kollwitz er et band som går helt sine egne veier og  som har kommet opp med et av årets mest egen-rådige/artete album i sin sjanger. De er forresten innom mange sjangre, det kan du teste selv under. / Victor Josefsen

 

 

Sjekk også:
Kollwitz er tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter