Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 11. januar 2016

Singelanmeldelse: Philco Fiction «Runimals»

Philco Fiction Animals

Artist: Philco Fiction

Singel: «Runimals»

Label: Tender

4/5

 

“Runimals” er fjerde single fra Philco Fictions kommende album «Talk/Brag» som slippes 29. januar 2016. Duoen Philco Fiction har prestert å bli plukket ut til å spille på Club NME i London i februar, ettersom de er en av artistene den tradisjonsrike musikkavisen har mest tro på i 2016. Bra jobbet! Elektropop er kanskje en passende sjangerbetegnelse på hva Philco Fiction driver med rent musikalsk. «Runimals» byr i tillegg på et riktig så snasent blåserarrangement som låter veldig forfriskende i det elektroniske lydbildet. Kyndig utført. Vokalist Turid Alida Solberg står bak tekst og melodi, og må tilskrives et betydelig talent. Det er for så vidt ren pop, men med brainy løsninger og nynnbare refreng, og det er ingen smal sak.

Lars Junge

 

Sjekk også:

Deilig Philco Fiction på Øya!

Mer Philco Fiction

 

Lån Philco Fiction på Deichman!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter