Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 19. januar 2016

Ny musikkvideo fra Grimes til 2015s beste låt: «Kill V. Maim»

Grimes Stillbilde fra videoen.

Jeg kåret Grimes‘ album «Art Angels» til Årets beste utenlandske album 2015  og låta «Kill V. Maim» til Årets beste utenlandske låt 2015. I dag slapp Grimes den nye musikkvideoen til «Kill V. Maim», som også er hennes egen favorittlåt fra «Art Angels». Det er vanskelig å sette ord på hvordan låta treffer hjerterota, den bare funker så sabla bra, for å sitere vår skribent sin Grimes-rapport fra Øya 2013.

Grimes har et hektisk år med turnering foran seg. Senere denne uken starter hun med konserter i både Asia og Australia, før turen går til Europa og en rekke headliner-konserter, og tilbake til USA for å spille på Coachella i California og Barclays Center i New York.

 

 

Albumet «Art Angels» har ikke bare tronet på toppen av Deichman anbefaler: Årets album 2015-lista, hun har tronet på toppen av så godt som alle lister over årets beste musikk fra 2015, og inntok førsteplassen hos NME, Stereogum, Gorilla Vs. Bear og flere. Jon Pareles fra the New York Times kalte albumet «a solo tour de force», Stereogum skrev «In 2015, nothing sounded better», og Rolling Stone kalte det rett og slett en triumf.

 

 

Grimes spiller på Rockefeller 23. februar.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter