Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 9. februar 2016

Singelpremiere: Sofi Lofi – Hi Lo

Vi kjører premiere og anmelder singel nummer 2 fra den kommende Sofi Lofi-skiva «Buried» ute 4. april, ute på Handmade Records. Singelen er også inkludert i Platebutikken Tigers Bransjevelter #9. Sofi Lofi er Mette Breddam fra Le Corbeau sitt eget prosjekt med band.
Tekst: Victor Josefsen

Artist: Sofi Lofi

Singel: «Hi Lo»

Plateselskap: Handmade Records

5

 

Sofi Lofi cover4

 

På den nye singelen «Hi Lo»lener Sofi Lofis rock opp mot tidlig Black Rebel Motorsycle à la «Stop» og «In Like The Rose» fra «Take Them On, On Your Own». Tidligere Sonic Youth  «no wave»-friksjon putrer også under overflaten. Jeg nevner dessuten The Leather Nun, et band jeg alltid har vært fan av, bl.a. pga. låta «Prime Mover» (1983), en låt på øverste nivå, en høydare, mørk, drivende, i skjæringspunktet Velvet Underground/Iggy Pop. Adjektivene mørk, drivende beskriver også Sofi Lofis «Hi L0», i skjæringspunktet til alle de forannenvte, og med samme coolness, for å bruke det uttrykket.

 

 

Debutalbumet til Sofi Lofi er altså ute 4. april på Handmade Records, blir spennende.

 

 

Sjekk også:

Le-Corbeau-cover2

«Yvette Rosemont» musikkvideo fra Le Corbeau / Plateanmeldelse

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Én kommentar til “Singelpremiere: Sofi Lofi – Hi Lo”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter