Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 22. februar 2016

Singelanmeldelse: Hajk «Submarine»

Artist: Hajk

Singel: «Submarine»

Plateselskap: Tender

Terningkast: 4

 

Hajk Submarine

Tekst: Lars Junge

I dag, 22. februar, slippes den nye singelen til Oslo-bandet Hajk. «Submarine» er en smart og lettbent poplåt som ikke står helt i stil med minusgradene på termometeret utenfor. Det er en feiende flott låt med clean-gitarer, 12-strengs gitar, litt koringer, orgel, enkle trommer og bass. Låten er skrudd av Marcus Forsgren, kjent fra tidligere Lionheart Brothers og nå Jaga Jazzist – i tillegg til sitt eget soloprosjekt, Bror Forsgren. (Bror Forsgrens album «Narcissus» toppet flere av våre skribenters Årets beste album-lister i fjor, red.anm.).

Dette er ikke nybrottsarbeid, men alt skal ikke nødvendigvis være det heller. «Submarine» er ganske enkelt en veldig likandes liten poplåt som har potensial til å feste seg. De kan kanskje minne litt om Donkeyboy, og har samme kommersielle appell. Enhver radioredaksjon med litt teft og gehør burde umiddelbart playliste den.

 

 

Hajk

Hajk

Sjekk også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter