Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 7. april 2016

Singelanmeldelse: Panda Panda «Halcyon Years»

pandapanda

Artist: Panda Panda

Singel: «Halcyon Years» (2016)

Plateselskap: Riot Factory

5

 

Vårt (eller mitt da…) norske favorittplateselskap for tiden, Riot Factory, slutter ikke å imponere med utgivelsene sine. De slipper den ene knakende gode artisten etter den andre. Forrige gang vi holdt på å dåne av begeistring var da Snøskreds fantastiske andreplate, «Empty House», ble sluppet for en drøy måned siden. Nå er det altså Panda Panda som står på trappene med en ny singel, nemlig «Halcyon Years». Panda Panda er et ungt trønderband som har begynt å akkumulere buzz og åtgaum.
Med rette, for låten er sjokkerende bra og helt i stil med resten av Riot Factorys musikkprofil. Altså vellprodusert shoegazing med ren og deilig pop like under overflaten. «Halcyon Years» er en skitsmart komposisjon som evner å låte drømmende og vitalt på en naturlig måte, og som krydres med lekre støydetaljer og progressive trommer. Vokalsporet er dobbelt med mann/kvinne dynamikk. Oppløftende og melankolsk på samme tid. Strengt tatt ikke ulikt fagfellene Gold Celestes uttrykk.
Forrige singel, «New Friends», er av samme kaliber, altså en hakeslipp-kul låt som er umulig å ikke sette på repeat. Begge låtene er fra deres kommende debut-EP, «Halcyon Years», som er like om hjørnet. F.o.r.h.å.p.e.n.t.l.i.g.

Lars Junge

Her kan du se videoen til deres forrige singel, «New Friends».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter