Søk Meny Lukk
Lukk
Petter Flaten Eilertsen: Foto: Carsten Aniksdal
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 26. april 2016

Men er’e eksperimentelt ‘a?

Petter Flaten Eilertsen: Foto: Carsten Aniksdal

Petter Flaten Eilertsen: Foto: Carsten Aniksdal

Konsertserien Men er’e eksperimentelt ‘a? ble startet av Petter Flaten Eilertsen i 2015. Etter å ha booket konserter med norske og utenlandske band på undergrunnsnivå i flere år, ønsket han å kunne nå ut til litt flere med den samme musikken, på nye steder.

Petter besluttet derfor å lage en konsertserie som kunne profileres under ett navn, men uten at den musikalske profilen skulle ha noen genre- eller stilbegrensninger. Konsertserien har ikke noe fast arrangementssted, men prøver å finne lokaler som passer til artistene, og omvendt. Det er heller ikke noen faste tidspunkter for konsertene, de arrangeres når interessante artister er tilgjengelige.

 

Hittil har det blitt fire konserter, to på Kulturhuset på Youngstorget og to i Emanuel Vigeland Mausoleum på Slemdal. Det blir flere konserter begge steder, men i tillegg er det planlagt flere konserter på Deichmanske bibliotek, Hovedbiblioteket. De to første av disse konsertene er:

30. april: Noel Meek (NZ) + Lasse Marhaug (NO) + Benjamin Nelson (US/NO)
3. juni: Common Eider, King Eider (US) + Gabriel Saloman (CA) + Crazy River (NO)
Men e're eksperimentelt 'a

 

Du kan følge Men er’e eksperimentelt ‘a? Facebook og/eller på Petters hjemmesider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter