Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 19. mai 2016

Leon Bridges – i bilder – på Rockefeller

Mange trekker paralleller til Sam Cooke når de hører Leon Bridges for første gang, og det er ikke rart ettersom denne unge soulsangeren har en ganske gammelmodig frasering og sangteknikk. Uttrykket hans er likevel mer enn bare 50-talls retro-jukking. Den forhenværende kjøkkenhjelpen backer opp hypen med sitt uomtvistelige talent.
Personlig får vi assosiasjoner til den ene vokalisten i Tony! Toni! Toné!, Raphael Saadiq, som var veldig i vinden for rundt ti år siden, men som det har vært stille rundt nå. Saadiq var i samme bås som unge Bridges, med kule dresser, sjarme og 50-talls swing i hoftene. Debutplaten til Leon Bridges er skrudd av de alternative retro-rockerne White Denim.
10. mai gjestet den vellkledde ungfolen Rockefeller i Oslo, til stor fornøyelse for de fremmøtte. Vår fotograf var tilstede, men våre skrivende lå dessverre hjemme i stabilt sideleie foran fjernsynet. Musikknyheter var dog på pletten.

Tekst: Lars Junge
Foto: Mohammad Ataey

Leon Bridges11

Leon Bridges22

Leon Bridges33

Leon Bridges44

Leon Bridges55

Leon Bridges66

Leon Bridges77

Leon Bridges88

Leon Bridges99

Leon Bridges100

Leon Bridges101

Leon Bridges102

Leon Bridges3

Leon Bridges2

Leon Bridges4

Leon Bridges5

 

Leon Bridges6

 

Leon Bridges7

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter