Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 10. juni 2016

Singelpremiere: Knekklectric – Stolpekontroll

Knekklectric

 

Bandet Knekklectric er en småprogressiv gjeng fra Ålesund. I dag 1o. juni kjører vi premiere på deres første singel «Stolpekontroll», som er første smakebit fra Knekklectrics nye plate og andre fullengder «For mange melodia» som slippes til høsten.

 

Hvorfor bandnavnet?
– Det er en videreføring av det tidligere bandet McKnekk som spilte countrylåter. Da bandet skifta akugitarer til el-gitarer ble navnet elektrifisert også, altså Knekklectric, sier gruppa til Deichmans musikkblogg.

 

Knekklectric har nettopp signert med bergenslabelet Tik, som også har bl.a. Hvitmalt Gjerde i stallen. Knekklectric har medlemmer fra band som Bloody Beach, Monstereo, Mahogni og Alexander von Mehren. Det har gått to år siden bergensbandet slapp debutalbumet «Ingenting å melde». Siden da har kvintetten jobbet med å lage et nytt, sammen med produsent Iver Sandøy (Seven Impale, Enslaved blant andre). De fem medlemmene har spilt en solid rekke med konserter, og fylte konsertstedet Østre i Bergen til randen under plateslippet tilbake i 2014.

 

– En perle av en sommerlåt om det å ikke strekke til her livet, slik beskriver Knekklectric låta.

 

 

Slippet feires med en konsert på Landmark i Bergen 11. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.