Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anmeldelser 10. juni 2016

Singelpremiere: Knekklectric – Stolpekontroll

Bandet Knekklectric er en småprogressiv gjeng fra Ålesund. I dag 1o. juni kjører vi premiere på deres første singel «Stolpekontroll», som er første smakebit fra Knekklectrics nye plate og andre fullengder «For mange melodia» som slippes til høsten.

Foto: Pressebilde

Hvorfor bandnavnet?
– Det er en videreføring av det tidligere bandet McKnekk som spilte countrylåter. Da bandet skifta akugitarer til el-gitarer ble navnet elektrifisert også, altså Knekklectric, sier gruppa til Deichmans musikkblogg.

 

Knekklectric har nettopp signert med bergenslabelet Tik, som også har bl.a. Hvitmalt Gjerde i stallen. Knekklectric har medlemmer fra band som Bloody Beach, Monstereo, Mahogni og Alexander von Mehren. Det har gått to år siden bergensbandet slapp debutalbumet «Ingenting å melde». Siden da har kvintetten jobbet med å lage et nytt, sammen med produsent Iver Sandøy (Seven Impale, Enslaved blant andre). De fem medlemmene har spilt en solid rekke med konserter, og fylte konsertstedet Østre i Bergen til randen under plateslippet tilbake i 2014.

 

– En perle av en sommerlåt om det å ikke strekke til her livet, slik beskriver Knekklectric låta.

 

 

Slippet feires med en konsert på Landmark i Bergen 11. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter