Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 17. juni 2016

Singelanmeldelse: Chain Wallet – «Muted Colours»

Chain Wallet Mutes Colours

Artist: Chain Wallet

Låt: «Muted Colours» (2016)

Plateselskap: Jansen Plateproduksjon

5

Klar for litt deilig anglofil janglepop med 80-talls-konnotasjoner herfra til månen? Da er Chain Wallet et band du bør sjekke ut. Hva er greia med navnet? Skal det liksom være ironisk? Om man kaster et halvt blikk på bandfotoet ser man kjapt at dette er norm core hipstere som  aldri ville gått med lommebok med lenke om det smalt. Jeg har et nytt navneforslag til bandet: Prison Wallet. Litt grovere kanskje, men mye kulere. Men tilbake til låten «Muted Colours». Vi noterer oss at det er den engelske stavemåten, noe som igjen er med på å sementere det anglofile inntrykket man får av å lytte på dem. Det er en kort og god låt som klokker inn på 2 min og 48 sekund, noe som resulterer i at man får lyst å høre på låten en gang til. Godt gammelt triks. Funker hver gang. Så fremt det er en god låt da, og det er «Muted Colours» – druknet i chorus som den er. Supercatchy synthpop blir man aldri lei av, spesielt ikke når det er så godt gjennomført som dette. Chain Wallet er et band verdt å merke seg. Gammelmodige som vi er så forventer vi et album. La oss håpe at det skjer. Snarlig!

 

 

 

 

chain wallet

 

Lars Junge

 

Sjekk også:

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Én kommentar til “Singelanmeldelse: Chain Wallet – «Muted Colours»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter