Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 20. juni 2016

Jørn & Ole Johannes Åleskjær & The Marine Light med vinterlåt midt på sommeren

 Stillbilde fra The Loch Ness Mouse sin video "Winter Song".

Stillbilde fra The Loch Ness Mouse sin video «Winter Song».

Jørn & Ole Johannes Åleskjær & The Marine Light (begge er med i The Loch Ness Mouse) er aktuelle med den nye videoen «Winter Song», med snø, skøyting og det hele, litt pussig med tanke på at det er sommer akkurat nå. Uansett, låta er nær sagt som vanlig pop av fineste The Loch Ness Mouse-sort, sommer som vinter.

Av: Victor Josefsen

Snart kommer en ny The Loch Ness Mouse-video, men i mellomtiden kan vi tipse om «Winter Song», videoen som akkurat kom ut med Jørn & Ole Johannes Åleskjær & The Marine Light. Videoen er laget av Setskog Skøytefestival og låta ble laget eksklusivt som en «theme song» det andre året festivalen ble arrangert (2014). Først nå i 2016 lagde festivalen en video til sangen.

Setskog Skøytefestival arrangeres årlig på innsjøen Setten i Aurskog-Høland kommune og samler hundrevis av skøyteløpere, både til konkurranseløp og amatørskøyting. Den fin-fine labelen Perfect Pop, trykket opp et lite opplag CD-er til salg på festivalen + at låten ble sluppet i alle kanaler digitalt under navnet «Jørn & Ole Johannes Åleskjær & The Marine Lights» (som er Håvard Krogedal og Fred Strand).

– Jeg og Jørn er jo fra kommunen, og jeg bor selv ikke så langt unna Setten. Det var visst festivalens intensjon fra starten at de skulle ha et kulturaspekt som en av pilarene på festivalen, så slik kom vi inn i dette, forteller Ole Johannes Åleskjær til Deichmans musikkblogg, og fortsetter:

– Videoen er filmet på innsjøen Setten og klippet av Javier Berrocal og Albatross Films. Den skal sannsynligvis brukes i oppkjøringen til neste års festival, men den er jo i og for seg også en selvstendig musikkvideo på egne premisser. Litt pussige premisser med tanke på sommervarmen akkurat nå, kan man si, men likevel.

 

 

the loch ness mouse haavard

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, noter og bøker i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Jørn & Ole Johannes Åleskjær & The Marine Light med vinterlåt midt på sommeren

Plateanmeldelse: The Loch Ness Mouse «The Loch Ness Mouse»

Albumanbefaling: The Loch Ness Mouse – New Grafitti

The Loch Ness Mouse – 5 om bøker og musikk

Videoanbefaling: The Loch Ness Mouse – The Cherry Blossom In Japan

 

Tronsmo Bokhandel blir kastet ut av lokalene av det statseide eiendomsselskapet Entra. Her er Ole Johannes Åleskjærs (The Loch Ness Mouse) spontane sympatilåt!

 

Jørn Åleskjær med ny singel

Jørn Åleskjær signet til amerikansk indielabel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter