Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Bent Inge Hvitstein Anbefalinger 13. september 2016

Konsert med SVK og Spurv på Deichmanske bibliotek, Grünerløkka

Lørdag 17. september klokka 20.00 åpner konsertdørene på Deichmanske bibliotek, Grünerløkka. Denne kvelden får du oppleve både stort og smått i den norske musikkfloraen, i form av SVK og Spurv.

Initialene SVK burde være kjent for de fleste i disse Roald Dahl-tider. Både navnet og anledningen tilsier at de står øverst på plakaten denne kvelden, da det er en releasekonsert for deres ferske album «Shitome Us With Roar» (slippes fredag 16. september). Det betyr ikke at Spurv er noen lettvekter; albumet «Skarntyde» fra 2015 er et mektig imponerende instrumentalt verk, men denne kvelden er jobben deres å varme opp publikum for SVK.

SVK er Håkon Nybø (bass), Kristian Mäkinen (trommer) og Claus Andersen (gitar). Bandet har tre utgivelser bak seg fra tidligere: Avernus (2014), Rogue Waves (2013) og SVK (2011).

Spurv er Hans-Jakob Jeremiassen (bass), Herman Nilius Otterlei (gitar), Gustav Jørgen Pedersen (gitar) og Simon Ljung (trommer).

Lydnivået til de to bandene kan være høyt, men uten å være støyende. Eksperimentelt, tungt og progressivt er nøkkelord, med utgangspunkt i kjerneelementer fra post-rocken. Noe som blant annet gjør at låtmenyen byr på få, men lange og innholdsrike låter.

Billetter anbefales kjøpt på forhånd, noe som kan gjøres via denne linken: https://tikkio.com/tickets/1490-svk-deichmanske-bibliotek-m-spurv

 

 

 

Sjekk også:

Liker du Godspeed You Black Emperor og Sigur Rós? Hvis ja, bør den nye låta til Spurv falle i smak

Liv, død og intethet

Den norske duoen Signal har kule ting på gang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter