Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 20. oktober 2016

Singelpremiere: Hanne Kolstø – «To rom»

Torom

Tidligere i år slapp Hanne Kolstø en liveplate innspilt i Tøyenkirken som ble godt mottatt i denne bloggen. I morgen, fredag, slipper hun den neste singelen «To rom» som egentlig skulle vært en instrumental, men midt i prosessen fikk Hanne Kolstø lyst til skrive flere tekster på norsk. Ta en forhåndslytt!

Hanne Kolstø sier dette om låta:
«Eg skreiv først eit reint instrumental album, før eg plusteleg etter eit par veker i studio byrja å nynne ein melodi med norsk tekst til ein av låtane. Og når eg først hadde hoppa i det, fekk eg skikkelig lyst til å skrive fleire tekstar på norsk.
Det er veldig rart å tenke på at «To rom» eigentleg skulle vore ein instrumental slik den er no.
Teksten, spesielt setninga «Prøv å ikkje tenk», er noko eg ofte slit med. Eg tenker veldig ofte på akkurat det eg ikkje må tenke på, og har det med å tru at eg skal klare å tenke meg ut av noko vanskeleg. Som oftast er det betre å berre gi faen.»

– Eg tenker veldig ofte på akkurat det eg ikkje må tenke på, og har det med å tru at eg skal klare å tenke meg ut av noko vanskeleg. Som oftast er det betre å berre gi faen.
Hanne Kolstø

Det kommer et album på norsk fra Hanne Kolstø. Det heter «Fest blikket».

Sjekk også:

Plateanmeldelse: Hanne Kolstø “Live at TøyenkirkeN”

Øya 2014: Kolstø / Atlanter / Frøkedal – Kjente takter fra nye konstellasjoner

Mer om Hanne Kolstø

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter