Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anbefalinger 24. oktober 2016

Deichmans filmsamling

Langs hele denne veggen her står det spillefilmer, dokumentarer og TV-serier så langt øyet kan se. Er det en av Norges største samlinger? Ikke utenkelig.[/caption]

Den største og mest populære strømmetjenesten for film og TV-serier i Norge kan tilby beskjedne 2500 titler, og det som tilbys er ikke akkurat gullpalmevinnere. Breddeutvalget ryker nå til fordel for egenprodusert materiale.

Vi er pinlig klare over at man ikke blir hvitere selv av å sverte andre, men når vi leser artikler som dette, blir det veldig fristende å påpeke at vi har brorparten av IMDB.coms top 250 liste.

Deichman kan by på 22 729 titler (57 000 eksemplarer). Vi bare nevner det, i all stillhet.
Lånetid er 14 dager. Du vet at du kan ha 30 filmer på bibliotekskortet til enhver tid? Og at du kan returnere dem på hvilket som helst folkebibliotek i hele landet? Det beste i livet er som kjent gratis.

Her er det bare til å søke opp og bestille!

Én kommentar til “Deichmans filmsamling”

  1. Daniel sier:

    Stor takk til dere som har ansvaret for å utvikle samlingen, og takk også for at dere kjøper inn flere av titlene vi foreslår. Er mange perler i de hyllene – flere av filmene er dessuten blitt vanskelig å oppdrive ellers, så det er en viktig jobb dere gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter