Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 28. oktober 2016

Singelanmeldelse: Hope Sandoval & the Warm Inventions – «Let Me Get There ft. Kurt Vile»

mazzy-star-kurt-vile

 

Artist: Hope Sandoval & the Warm Inventions

Sang: «Let Me Get There» (2016)

Plateselskap: Tendril Tales

5

 

Hope Sandoval er kanskje mest kjent fra Mazzy Star, dette 90-talls «kult»bandet som serverte den deiligste og døsigste indiepopen. Sjekk nøkkelplaten «So Tonight That I Might See» fra 1993 (jeg tillater meg å anbefale også, på det sterkeste, «She Hangs Brightly», ’90 og «Among My Swan» ’96, red.anm.). Hope Sandoval har for så vidt holdt det gående hele tiden siden den gang under eget navn, men har liksom aldri kommet helt opp på Mazzy Star-nivået.

«Let Me Get There» lover imidlertid godt. Hun har hentet drahjelp fra en annen døsig type, nemlig Kurt Vile – og hvilken perfekt match! Låten er simpelthen en god, gammeldags duett. Og det funker som en kule! De er som skapt for hverandre, stemmene, tonen og temperaturen er spot on. Låten rusler avgårde i høstsolen, stopper opp før den slentrer videre uten en bekymring i verden. Småvirtoust gitarspill ligger og leker gjennom hele låten. «Let Me Get There» kan i utgangspunktet fortsette inn i evigheten uten at det er mulig å gå lei. Sandoval og Vile leverer pluss fire minutter med det reneste gull.

 

 

Albumet «Until The Hunter» slippes 4. november.

 

 

Les også: Mazzy Star på Øya

Én kommentar til “Singelanmeldelse: Hope Sandoval & the Warm Inventions – «Let Me Get There ft. Kurt Vile»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter