Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 1. november 2016

Gold Celeste inviterer til hagefest

Det har gått ett år siden  Gold Celeste slapp debut LP'en «The Glow» som kapret 10.plassen på årets beste norske album lista mi i fjor. På den skiva tar Gold Celeste deg med på en retrofuturistisk reise via popsymfoni, psychpop og alsken influenser med utpreget varme i uttrykket. Nå er de aktuell med en like "hot " video.
 Av: Victor Josefsen /  Foto: Pressebilde

Gold Celeste har jobbet med mye nytt materiale det siste året, og for å introdusere noe av dette har de gjort lyd og videoopptak av sangen «There’s a Window – From Petter’s garden». Gold Celeste inviterer til hagefesten ved barndomshjemmet til trommis Petter på Østre Toten der videoen er spillt inn.

– Etter å ha satt alt klart, smått distrahert av mors fantastiske kanelboller i solskinnet, og noen gjennomkjøringer var trio-basen på plass, sier Petter i Gold Celeste.

Ekstra pålegg av stemning ble lagt på i Ekebergskauen noen dager senere.

– Vi var klare for å smelte sammen denne hymnen viet til å skinne litt lys inn i dagens polariserte og kaotiske landskap, sier Gold Celeste.

Og igjen har Gold Celeste klart å få sola til å skinne. I likhet med fjorårsplata «Glow» er den utpregede varmen i pop-psychpop-uttrykket til stede både i sangen og videoen til «There’s a Window – From Petter’s garden», selv om gitarene «bråker» (oppløftende gitarsound) mer enn vanlig. «There’s a Window – From Petter’s garden»vil komme i en overhalt studioversjon sammen med en låt til (A/B-singel) senere i år, alt er som vanlig spilt inn, produsert og mikset av Gold Celeste selv.

 

Gold Celeste – There’s a Window (from Petter’s garden) from Gold Celeste on Vimeo.

 

Sjekk også:

Gold Celeste – «Can Of Worms»

Angelica’s Elegy skifter navn til Gold Celeste

Fuse And A Spark fra Angelica’s Elegy

Musikk som bør lyttes til på vinyl i en kjellerstue fra 70-tallet

 

Albumanbefaling: Dråpe – Canicular Days

Dråpe: Shoegazeparfymert drømmepop

Første smakebit fra det debutalbumet til Dråpe

Studiovideo fra innspillinga av Dråpe sitt debutalbum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter