Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. november 2016

Videoanbefaling: The Modern Times – «Keyholes and Birds»

The Modern Times

«Her er det bare å la skjorta flagre og føttene løpe uryddig over dansegulvet. I rekken av den siste tids proklameringer av nye utgivelser som fortjener å bli nevnt i kategorien årets beste, vil jeg herved hevde at The Modern Times’ debutsingel bør havne høyt på de fleste lister over årets beste norske låter, skriver vår skribent i singelanmeldelsen av låta. Nå er videoen klar! Spilt inn i ærverdige Mack-stuene i Tromsø.

Av: Victor Josefsen / Foto: Pressebilde

The Modern Times sier selv om videoen:

Musikkvideoen er spilt inn i ærverdige Mack-stuene. Mack-stuene er Ludwig Markus Macks familiehjem fra 1890. Det ser ut som et britisk kongehus fra 1800-tallet plassert i bakgården i Muségata i Tromsø.

Det ligger svært mye historie bak veggene i Mack-stuene, og det er virkelig en skjult skatt i Tromsø. Vi føler oss beæret over å få være det første bandet til å vise fram lokalene i vår musikkvideo. Det er egentlig helt utrolig at ingen har kommet på ideen om å bruke dette lokalet før.

Ideen kom til under et band-vorspiel der vi inviterte Nikolai Schirmer, hvor vi så på en rekke musikkvideoer til inspirasjon. Videre tenkte vi hvordan vi kan produsere en film på best mulig måte med apparatet vi har rundt oss i Tromsø. Vi kom fort fram til at vi vil skyte videoen i Mack-stuene med en karismatisk statist som skuespiller, og med dansere som klarer å visualisere den kunstneriske galskapen vi ville fremme.

Vi har alltid hatt en stor DIY-ånd i bandet. Magnus (vokal) lager artwork, Terje (bass) tar bilder og lager videoer, og denne videoen har vi produsert selv sammen med vår gode venn Nikolai Schirmer. Erik Nilsson er musiker og «kollega», og passer helt perfekt til denne rollen. Vi har også med fire svært talentfulle dansere fra MDD-linja på Kongsbakken VGS.

Vi er jo veldig glade i øl, spesielt Mack, så hva er vel kulere enn å spille inn musikkvideo i Mack-lokalene?»

 

 

27. januar slippes debutalbumet «This Is The Modern Times».

Til våren spiller bandet på by:Larm og Trondheim Calling, før de legger ut på norgesturné.

 

Les også:

Singelanmeldelse: The Modern Times – «Keyholes and Birds»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter