Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 1. desember 2016

Verden trenger ny rock. De Marvells tar jobben

De Marvells. Foto: Trine Sirnes

De Marvells. Foto: Trine Sirnes

”I en tid da det er elektronikaartister som setter den kommersielle dagsorden, trenger verden ny rock. De Marvells tar jobben, skriver Tom Skjeklesæther. Er du enig?

Foto: Trine Sirnes

Vi synes iallfall det lyder Tuff Enuff, for å sitere låttittelen til en annen av Skjeklesæthers favoritter, The Fabulous Thunderbirds. I dag fredag 2. desember slipper det splitter nye norske bandet De Marvells sin første singel: Dark Love. Sjekk den her.

De Marvells er et nyoppstartet band med medlemmer fra blant annet Warp Riders og Dr. Joe & The fusion Clinic. De slipper altså nå sin aller første singel, ”Dark Love”, i dag, på Big Day Records. Det spilleklare og nysignerte bandet som kom sammen i våres, har allerede rukket å varme opp for 0slo Ess, og 16. desember spiller de splitgig med bandet Rivera på Krøsset i Oslo.

 

 

De Marvells Dark love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter