Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 1. desember 2016

Verden trenger ny rock. De Marvells tar jobben

De Marvells. Foto: Trine Sirnes

De Marvells. Foto: Trine Sirnes

”I en tid da det er elektronikaartister som setter den kommersielle dagsorden, trenger verden ny rock. De Marvells tar jobben, skriver Tom Skjeklesæther. Er du enig?

Vi synes iallfall det lyder Tuff Enuff, for å sitere låttittelen til en annen av Skjeklesæthers favoritter, The Fabulous Thunderbirds. I dag fredag 2. desember slipper det splitter nye norske bandet De Marvells sin første singel: Dark Love. Sjekk den her.

De Marvells er et nyoppstartet band med medlemmer fra blant annet Warp Riders og Dr. Joe & The fusion Clinic. De slipper altså nå sin aller første singel, ”Dark Love”, i dag, på Big Day Records. Det spilleklare og nysignerte bandet som kom sammen i våres, har allerede rukket å varme opp for 0slo Ess, og 16. desember spiller de splitgig med bandet Rivera på Krøsset i Oslo.

 

 

De Marvells Dark love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.