Søk Meny Lukk
Lukk
Av: deichmanmusikk Anbefalinger 8. desember 2016

Bandet Bøler spiller endelig på Bøler!

Velkommen hjem!

Tekst: Redaksjonen / Foto: Julepressebilde

Bøler, har dere spilt på Bøler før, eller blir dette debut-gigen på deres åndelige hjemsted?

— Det stemmer. Det er premiere på Bøler på Bøler. Det nærmeste vi har kommet Bøler tidligere er Oppsal gatefest. Det var koselig å spille der, men dette blir veldig gøy. Vi gleder oss! Biblioteket har masse flotte bøker vi kan titte i hvis vi får tid. Håper det er pepperkaker og gløgg backstage.

Vi vet at en av dere bor på Bøler. Er bydel Østensjø på vei til å bli mer rocka?

— VI tror ikke det finnes bydeler som er mer rocka. Ikke i Berlin, ikke i Mombasa,  ikke noe sted. Hvis Bøler skulle bli noe så ønsker vi at det er mer psykedeliskvisejulete. Det skal vi se om vi får gjort noe med i neste uke.

Hva er den mest Bølerske julesangen dere kan komme på?

— “Jul på Bøler” av og med Bøler. Ja, det stemmer. Ny julesang der altså. Den er veldig julete og veldig Bølerete. Den kombinerer på en måte det beste fra to verdener, Bøler og Juleland der Nissen henger ut med Rudolf og de gutta der.

Hvordan skal dere gjøre 2017 til viseprogåret?

— Vi skal gi ut skive! Det gleder vi oss til. Vi er i studio om dagen, og det har vi vært siden Juni. Vi tror ikke vi blir like store som Bettan og Jan Werner i første omgang, men om vi kan snuse på en liten turne sånn at folk i grisgrendte strøk også får hørt oss, da hadde vi vært lykkelige neste jul også. God Jul.

God jul til band og lesere! Meld dere på eventet her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter