Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 6. januar 2017

Filmutstilling: vinterfilmer

vinterfilmutstilling
Med mindre man ønsker å drømme seg bort til varmere tider, pleier man (i alle fall jeg) å se filmer som er lagt til den årstiden man er i der og da. Om sommeren føles det helt feil å se filmer som er lagt til vinteren, mens om vinteren føles det derimot heeelt riktig. Nå er det vinter, så i den anledning har vi sirlig sortert ut et knippe spillefilmer som er lagt til vintertiden, om ikke hele filmen, så i alle fall store deler av den. Julefilmene er sjaltet ut. De gidder vi ikke se nå i kjølvannet av jula.

Kom gjerne med forslag til filmer som burde være med. Det finnes dog flere filmer som ikke er i Hovedbibliotekets samling, men som kun finnes ute hos de forskjellige filialene. De filmene er ikke tilgjengelige for denne utstillingen.

Oversikt over utstillingens filmer:
Defiance
Django unchained
Død snø
Fargo
Frozen river
Kjærlighetens kjøtere
La den rette komme inn
McCabe & Mrs. Miller
Ni liv
Nord
North face
Ondskapens hotell
Seraphim Falls
The ice storm
The Thing
Veiviseren
Vinterkrigen
Vinterkyss
Vinterland
Winter’s bone

3 Responses to Filmutstilling: vinterfilmer

  1. Erik Arnesen says:

    De norske Troll i ord og Fjolla til fjells, kanskje? Førstnevnte var faktisk filmen hvor «Mariusgenaeren» ble vist for første gang. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *