Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Bent Inge Hvitstein Anbefalinger 24. januar 2017

Releasekonsert på Blitz: Golden Core – Norges yngste metalrockere?

Golden Core er et metal-/stonerband fra Ammerud. Nærmere bestemt er dette en duo, der bandmedlemmene til sammen er 26 år. Alder betyr lite så lenge de besitter evnen til å lage tøffe låter.
 Av: Bent Inge Hvitstein

På debutalbumet hamrer Johannes Thor Sandal (14) løs på trommene, mens Simen Harstad (12) vrenger frem grove gitarriff med stødige hender. Norwegian Stoner Machine er navnet på albumet, som er spilt inn i Blitz Lydstudio og blir distribuert via Tigers Diger Distro. Åtte instrumentale låter som er både tunge og barske, på et album som viser to gutter med mye energi og spilleglede.

Til tross for sin unge alder har de allerede en rekke konserter bak seg. Vinteren 2014 startet de samspillet på Fyrhuset musikkverksted. Senere samme år holdt de sin første konsert på ungdomsscenen under Granittrock. I fjor sommer varmet de opp for Napalm Death og MoE på Blå. Metal Hammer Norway belønnet Golden Core med 8 av 10 stjerner for den oppgaven.

Fredag 27. januar er det slippfest og konsert på Blitz:

https://www.facebook.com/events/916219598512873/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter