Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 2. februar 2017

Singelanmeldelse: Great News – «Falling»

Great News 1

 

Artist: Great News

Låt: «Falling» (2017)

Plateselskap: Eget/Edda Music

4+

 

Bergensbandet med det glitrende navnet Great News er tydeligvis ikke av sorten som rir samme dag som de saler hesten.by:Larm 2016 var det mye hype rundt dem, såpass så at det var umulig å klore seg inn på noen av bulene de spilte på. Uansett, nå er det gått et år, og bandet er svangre med en ny singel. Jepp, singel, ikke plate. Platen kommer til høsten.

«Falling» er helt i tråd med Great News’ tidligere singler som «Special Place» og «Diamonds». Altså sjøsyke gitarer ‘a la Mac Demarco, lys signaturvokal, synth, 80-talls trommer og ikke minst smittende pop-hooks. Catchy greier. Verset er finere enn stadion/allsang-refrenget – i min bok. Verset er dog mer enn bra med sine lette ska-gitarer.

Til å være et band som ennå har til gode å gi ut noe album har de likevel klart å skape seg et eget sound. Det er mange band som har gitt ut flere plater uten eget sound. I så måte ser fremtiden stadig lys ut for denne bergenstrioen. Sendrektige eller ei.

 

Sjekk også:

Øya 2014: Mac DeMarco – Slackere enn slackest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.