Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Bent Inge Hvitstein Intervjuer 27. februar 2017

Eksklusiv live video: Oakland Rain – «Northern Lights»

Tvillingene Maren og Charlotte Wallevik Hansen utgjør duoen Oakland Rain. De to 21-åringene fra Kristiansand jobber for tiden med debutalbumet som kommer senere i år. Før den tid skal de spille på by:Larm.

Av:Bent Inge Hvitstein / Foto: Arild Danielsen

Tidligere i år slapp Oakland Rain singelen «Northern Lights», som vi omtalte i spalten Musikalske sidespor for noen uker siden. Låten har allerede en musikkvideo, men nå har de også spilt inn en live video til låten, som vi får vise eksklusivt på Deichmans musikkblogg. De forteller om bakgrunnen for den spesielle innspillingen:

Vi bestemte oss for å lage en liveversjon av låten «Northern Lights» primært fordi vi har fått gode tilbakemeldinger på låtene våre i liveformat. Vi tenkte at det var en god mulighet til å vise hvordan vi er foran kamera og på en scene. Det er også fint for de som skal booke Oakland Rain til konserter å kunne se hva de kan forvente. Vi hadde en klar tanke på hvordan vi ønsket videoen; lyse farger, følelser og et stort lydbilde.

De to søstrene har lagt bak seg et 2016 med mye konsertvirksomhet. Dette året kan også bli travelt. Nylig kom de hjem fra en kort turné i USA, der de fikk vist seg frem i en velkjent musikkby.

I februar fikk vi muligheten til å dra på turné i Nashville og Memphis, noe som var veldig spennende. Her fikk vi testet markedet og fikk gode tilbakemeldinger på den akustiske pakken vår. Sjangeren vi spiller er pop, med et roots-preg, og dette slo godt an i Nashville. Tilbakemeldingene her gjør det enda mer spennende å skulle slippe ny musikk.

Mens vi venter på albumet, kommer det til å drysse noen låter derfra med jevne mellomrom.

Vi jobber for tida i studio med nye låter, og kommer til å slippe låter fortløpende. Vi fikk god mottakelse på den første singelen vår «Northern Lights» og vi er veldig spente på mottakelsen av de kommende låtene. 

Lørdag 4. mars klokka 23.30 skal de vise frem musikken for publikum og bransjefolk på årets by:Larm. Da står de på scenen på Krøsset.

Å få spille på by:Larm er definitivt en milepæl for oss, og vi er veldig spente. Det blir artig å få dele det nye materialet som vi har jobbet med den siste tiden. Det er et privilegium å få spille på samme festival som så mange dyktige artister, og vi gleder oss!

 

 

Sjekk også:

Musikalske sidespor – uke 4/2017

 

Én kommentar til “Eksklusiv live video: Oakland Rain – «Northern Lights»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter