Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. mars 2017

Låtpremiere: I am K – «Stars»

Stars

I januar skrev P3 at I am K (tidligere Kelvin) var en av fem spennende norske artister og band å følge med på i 2017. Og de har kanskje rett, iallfall basert på I am Ks nye låt «Stars» som slippes i dag fredag 17. mars.

 Av: Victor Josefsen

P3 skriver at musikken til I am K fremstår både konseptuell og kalkulert, uten å være sjarmløs eller stiv. Og at der er en prima sammensausing av rock, pop og elektronika. Enig, iallfall basert på I am Ks nye låt «Stars», som sagt innledningsvis. «Stars» er mer kraftfull pop med tyngre elektroniske beats enn f.eks. deres andre singel «Lights Are Low». Det er trøkk i  «Stars», samtidig er den fengende.
«Disse kan prege 2017»-saka i P3 er for øvrig skrevet av min tidligere Spirit-kollega Eli van der Eynden (noen av anmeldelsene hennes er også publisert her på Deichmans musikkkblogg).

Vi må også få med at I am K, med base i Kristiansand, tidligere også har fått skryt av Clash Magazine, som mener de kommer til å gi ut ett av de mest toneangivende debutalbumene de neste årene. Time will tell. Enn så lenge anbefales «Stars».

 

 

I am K, Foto: Siri Sødahl,

I am K, Foto: Siri Sødahl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter