Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 2. april 2017

Videopremiere: Inge Bremnes – «Ett sekund»

 Av: Victor Josefsen / Foto: Ivar Waage Johansen

Inge Bremnes, som kommer fra Troms, nærmere bestemt Kvæfjord, nabokommunen til Harstad, har laget en video til låta «Ett sekund» fra da han spilte inn albumet «Mellomspill» i Ocean Sound Recordings. I likhet med låta «Ikaros», som vi har hatt videopremiere på tidligere, overbeviser Inge Bremnes igjen med sin stemmebruk, og det jordnære og drømmende lever side om side musikalsk og fortellingsmessig. Søndag er en perfekt dag å lytte på en så rolig låt, akkompagnert av enkel og fin video.

Her er litt info fra Inge Bremnes om låta:
– Jeg kan finne på å utfordre meg selv når jeg skriver. Denne gangen hadde jeg lyst til å skrive om noe veldig lite og konkret, og det beste jeg kom på var ett sekund. Jeg har vel kommet fram til at jeg synes ett sekund kan ha forskjellige lengder. Du har det målbare metriske sekundet som går fra tikk til takk på klokka, de sekundene har ofte en tendens til å gå alt for fort. Men så har du også de sekundene som du bærer med deg resten av livet.

– Låten er spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske, og videoen er live av akkurat samme innspilling som er på plata. Vi tok bare ett take, og det er taket vi valgte å bruke.

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Intervju med Inge Bremnes: – Jeg er veldig opptatt av formidling

Videopremiere: Inge Bremnes – Ikaros

Drabant – I godt selskap

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter