Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 5. mai 2017

Singelanmeldelse: Soft Ride – «The Sun In Her Eyes»

Artist: Soft Ride

Låt: «The Sun In Her Eyes» (2017)

Plateselskap: Apollon Records

4+

 

Soft Ride er enda en konstellasjon av bergensrelaterte musikere. Bandet består primært av Bloody Beach-vokalist Arne H. Tjelle og Øystein Braut fra bl.a. Electric Eye. Soft Ride låter til dels noe mer konformt enn både Bloody Beach og Electric Eye. Med det så mener jeg at låten har et aldri så lite hitpotensiale. Det er ikke en åtte minutter lang kraut-jam med en brannsirene gående gjennom hele låten liksom. «The Sun In Her Eyes» er en pen poplåt.

Som navnet tildels sier handler dette om en slags soft rock. Låten høres også ut som den heter «The Sun In Her Eyes». Det er en deilig låt i midtempo, perfekt å ha på øret når man er på vei ned til stranden.

Dette kunne nesten vært en Euroboys låt, bare at den låter ikke like utstudert, som at de ikke har satt seg fore å kopiere enn spesifikk stilart. Selv om låten i utgangspunktet låter veldig indiepopete, er det også country-detaljer her med noen lapsteel-detaljer. Det er i tillegg noen vibrafonaktige sløyfer på topp som gjør låten meget drømmende. Og avhengighetsskapende.

Bandet består ellers av Anders Bjelland, Njål Clementsen, Raymond Tungesvik, Linn Frøkedal, Richard Myklebust, Einar Kaupang & Joar Nicolaysen. Disse folkene her er som regel innvolvert når det kommer noe som er over gjennomsnittet kult/interessant fra Bergen.

 

 

 

Album slippes 23. juni.

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter