Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 19. juni 2017

Videopremiere: Bisse – «Bjælkehuset»

I dag fyller Bisse 30 år og slipper låta «Bjælkehuset» som andre singel etter albumet «Højlandet». Det er en låt som beskriver Bisses oppvåkning som kunstner og samtidig hyller hans tapte paradis; Bjælkehuset. Vi kjører norsk videopremiere.
Av: Victor / Foto: Michella Bredahl

– Etter noen stille måneder oppe i høylandet føltes det på tide å dra ned i minnenes blomsterrike dal. Her har jeg plukket meg en bukett med forglemmegei og presset dem sammen til et album. Dette albumet blir et minnealbum, forteller Bisse.

2016 var året Bisse for alvor ble et kjent navn for musikkinteresserte i Danmark. Det skyldes blant annet det siste albumet hans «Højlandet» – som bortsett fra å bli kåret til årets album av Politiken, også mottok en rekke Steppeulven-priser (danske musikkanmelderes prisutdeling).

I Norge er han også et navn flere har lagt merke til. Bisse spilte på by:Larm i mars og er snart klar for nye konserter i Norge. Erlend Mogård-Larsen er visstnok megafan av Bisse og har booket han til flere konserter i Norge i sommer. Bisse opptrer på SALT i Oslo 5. juli, Trænafestivalen 6. juli og Rakettnatt i Tromsø 26. august.

 

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter