Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 9. august 2017

Klubbøya 2017 – De Marvells

Postkontoret var nærmest fullt denne kvelden. De Marvells takker for tilliten og trykker til med grov og reinspikka rock/drivende boogierock i «Dark Love», deres første singel. En av høydepunktene. Vokalisten var all over the place på scenen, i motsetning til den langhårete gitaristen som sto på scenen i ubevegelig shoegaze-kikke ned på skoene-positur. Han lot gitaren snakke for seg, noe han lyktes til gangs med.

På en av de tunge, blues-infiserte låtene tok det en liten stund før det gnistret, men den energiske vokalisten og resten av bandet sto på som bare det, bra band, forresten, og reddet det hele vel i havn. De nektet rett og slett å gjøre en middels figur. I resten av settet kom kraften og suget i De Marvells’ låter mer enn bra frem live. Det ble også plass til både gitarsolo og fuzz, fra den nevnte gitaristen, skåling med publikum (og oppfordring til å kjøpe merch).

De Marvells på Klubbøya 2017 2

I det hele tatt var dette en kveld preget av stor spilleglede og entusiasme. De Marvells var et særdeles velkomment innslag på Klubbøya, og viste at de er et liveband å regne med. Og for en vokalist! Det er liten tvil om at De Marvells har det som skal til for å spille på større scener, og vel så det.

 

Sjekk også:

Musikalske sidespor – uke 23/2017 (inkludert De Marvells)

Verden trenger ny rock. De Marvells tar jobben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter