Søk Meny Lukk
Lukk
Av: asletangen Anbefalinger 10. august 2017

Øya 2017 – Sibiir

Sibiir1

Etter fjorårets metalmassakre på Bibliotekscenen var det et enkelt valg å ta turen til Hagenscenen når Sibiir nok en gang skulle spre sin metallic blackened hardcore utover Tøyenparken. Det ble et vått, men fornøyelige gjensyn.   

Tekst: Asle Tangen    Foto: Ihne Pedersen

Sibiir har nå gjestet øya to år på rad. I fjor fikk de 20 minutter på Bibliotekscenen, i år var biblioteket byttet ut med 50 minutter på Hagen. Opprettholder de denne takten blir det Amfiscenen i 2020. Bare å glede seg. Det har skjedd mye med Sibiir det siste året. Siden fjorårets opptreden har Sibiir sluppet debutalbumet, blitt rost opp i skyene og turnert Europa med Kvelertak. Sånt skaper forventninger, og Sibiir leverte.

Sibiir2

Det var helt tydelig at bandet har nytt godt av mengdetreningen de har fått det siste året. Det låt tvers igjennom drit bra, og det aggressive lydbildet var perfekt tilpasset den noe større scenen. Bandet så ut til å storkose seg i regnet, og sånt smitter. Det er helt tydelig at Sibiir ikke har noe problem med å holde i et større publikum, og med vokalistens stadige turer ned i publikum, er det vanskelig og ikke la seg rive med. Det er alltid et pluss når bandet får deg til og glemme at du akkurat har vært igjennom seks timer med pissregn og utvanna øl. Takk Sibiir!

Sibiir3

Sibiir4

Sibiir5

Sibiir6

Her kan du søke etter musikk eller litteratur i vår database

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 44 andre abonnenter