Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. september 2017

Låtpremiere: Jonas Ledang – «Forever’s Gone»

I dag kjører vi førpremiere på låta «Forever's Gone» signert den spennende unge låtskriveren Jonas Ledang.
Av: Victor Josefsen / Foto: Marthe A. Vannebo

22-åringen Jonas Ledang har medvirket på flere plater og singler fra namdalsområdet og debuterte som soloartist med EP’en «Heart of a Young Man» i 2016. «Forever’s Gone» er første smakebit fra et samarbeid med samboer og produsent Kristoffer Hylland.

Fra presseskrivet:
Edvard Munch sa «kunst må lages av ens hjerteblod», men hvor mye hjerteblod ligger egentlig i dagens populærmusikk? «Forever’s Gone» er en luftig poplåt om nostalgi og kjærlighet som tar et oppgjør med listepopen og plateselskapenes trang til å pushe det syntetiske. Låta markerer et viktig skille i Ledangs karriere, denne gangen har han arbeidet tett med samboer og bestevenn Kristoffer Hylland og uttrykket har blitt mer poppa og moderne. Å gi slipp på gamle tider og stake ut ei ny retning er fundamentet i den nye låta.

 

 

Jonas Ledang forteller:
– Det er ei ganske nostalgisk låt, som handler om nostalgi, kjærlighet og kunst. Karakteren i teksten, meg, ser bakover, utover og innover. Kjærligheten er sentralt, men det er mindre om ei jente, og mer om musikk. Det er en refleksjon over popmusikkens utvikling kamuflert som en kjærlighetssang. I det siste er det mange rockestjerner som har gått bort, og en æra jeg har likt er over.

– Det er plass til «hjerteblod» i dagens hitsingler også. Man må bare våge å synge sannheten. «The one I love forever’s gone, but her memory stays.»

Karl Klaseie har mastret «Forever’s Gone».

 

 

«Forever’s Gone» slippes på alle streamingtjenester fredag 22. september.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Les også:

Lars Lillo-Stenberg om nostalgi, melankoli, naivisme og Munchs kunsterskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter