Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 19. oktober 2017

Singelpremiere: Jouska – «Time Will Show»

Jouska

En av labelen Koke Plate sine nye utøvere er  kunst-electro bandet Jouska, som slipper en ny singel 20. oktober. Vi har tidligere anbefalt Jouska i spalten musikalske sidespor. Den nye singelen «Time Will Show» er produsert av medlemmene Marit Othilie Thorvik og Hans Olav Settem (Whales & This Lake). Vi kjører premiere singelen. Enjoy!

 Av: Victor Josefsen

Hva er dere inspiriert av? Musikalsk og umusikalsk?

– Vi blir inspirert av artister som Grimes, CoCo Rosie, Dirty Projectors og A Tribe Called Quest, for å nevne noen. Umusikalske inspirasjonskilder er gjerne klassiske helteskikkelser som Mads Gilbert og Harriet Tubman, hvor førstnevnte er samplet på «B-siden» av «Time Will Show»; «1660».

Hvordan ble denne låta til

– Pianoriffet som ble grunnlaget for låta ble til i halvsøvne en sen kveld/tidlig morgen på soverommet vårt i Seilduksgata. Så har vi snekra videre på den i et års tid etter det, litt rundt omkring. Vi liker å drasse med oss hjemmestudioet mange ulike steder for å sample ting og legge til nye elementer, som en liten forsikring om at produksjonene aldri skal bli for safe, hverken for oss eller lytteren.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter