Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. januar 2018

Videopremiere: Hanne Kolstø – «Greinene»

Hanne Kolstø. Foto: SIgve Knardal

Godt nyttår betyr som regel ny musikk fra Hanne Kolstø og allerede 12. januar slapp hun tredjesingelen «Greinene» fra det kommende albumet som slippes 2. februar. Hanne Kolstø har laget en veldig fin video til en veldig fin låt, som er mer beats/R&B-orientert enn mye av det hun har gjort tidligere. Vi kjører videopremiere!

Hanne Kolstø forteller: «Eg var kjent med Tone Martine Kittelsen da vi begge var med i Tori Wrånes sin performance «Sirkling» som var en del av Wrånes si soloutstilling «Hot Pocket» på Museet for samtidskunst i vår. Ellers likar eg å seie minst mogleg om tekstane mine, då det er betre at folk kan finne si eiga menining. #klisjé».

Foto/regi: Vibeke Heide I videoen: Hanne Kolstø og Tone Martine Kittelsen. Spilt inn på hytta til Hanne i Hvitsten / Emmerstad.

Vi har sans for musikken til Hanne Kolstø og har skrevet om henne mange ganger tidligere, bare sjekk her.

Vi har også sett henne opptre live flere ganger, og en av flere konserten som har gjort inntrykk, var hennes opptreden på Sukkerbiten i Bjørvika, under Musikkfest 2016. Samme år slapp Hanne Kolstø en liveplate innspilt i Tøyenkirken som ble godt mottatt i denne bloggen.

Hanne Kolstø. Foto: Vibeke Heide

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter