Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. januar 2018

The Switch slipper ordbok (og singel)

The Switch høres fortsatt ut som The Switch på deres nye singel «Am I Single?» Noen oppskrifter tåler gjenbruk bedre enn andre, og her stiller The Switch øverste klasse. Oslobandet bruker de gamle klassikerne for alt de er verdt, og klarer stort sett å koke sammen ørevennlige refreng og melodier, inkludert mange fikse detaljer både i sound og intrumentalt.
Av: Victor Josefsen

På tidligere album og låter har The Switch tatt lytterne med på en retrofuturistisk reise via popsymfoni, psychpop, 60s & 70s referanser og alsken influenser. Delikat og lekkert. På «Am I Single?» fortsetter The Switch der de slapp på fengende låter som «Don’t Go To Revolver» og «Girfriend Material». Låta gir positive og klare  assosiasjoner til Teenage Fanclub, Big Star og The Byrds, noe som betyr pop av godt merke.

Sjekk videoen: en slags gjennnomgang av (fiktive?) ord bandet kunne tenke seg at fantes på norsk!

Dette er rett og slett førstklasses popmusikk. En real lykkepille av en låt!

Vi gjør dere oppmerksom på at et av medlemmene i The Switch, Frank Michaelsen, jobber på Deichman, og bidrar i Deichmans musikkblogg.

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter