Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 29. januar 2018

Låtpremiere: Camilo Beltran – «Whispers»

Camilo Beltran er ute med ny singel titulert «Whispers»

I fjor hadde vi videopremiere på Camilo Beltrans «I Was». I dag deler vi den nye singelen hans «Whispers. Låta er en del EP’en «We Are Dreaming EP» som Camilo skal gi ut løpet av våren. 

 Av: Victor Josefsen

– «Whispers» er opprinnelig et dikt som handler om den sinnsstemningen en kommer inn i etter å forlate en spesiell person man har tilbragt mesteparten av tiden sin med. Der dagene, ukene og månedene i ettertid føles tåkete og forvirrende. Sangen starter i det man “våkner” opp av denne desorienterte tilstanden, forteller Camilo Beltran.

I fjor tolket Camilo Beltran Nick Drakes plateklassiker «Pink Moon» i regi av Bergen Bibliotek, og  Beltrans egen låt  «Whipsers» er en låt med Nick Drake-faktor, og det ment som et kompliment.  Camilo Beltran har tatt ytterlige steg oppover med den nye singelen «Whipsers».

 

 

– Låten er en del av min kommende EP «We Are Dreaming EP» som er oppfølgeren til «We were Awakened EP» og 2. del av «Bedroom Trilogy», der 3. del av EP’en blir spilt inn i skrivende stund, forteller Camilo Beltran.

 

Camilo Beltran: Foto: Øystein Grutle Haara

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Les også:

Nick Drake – A Skin Too Few (Film)

Engelsk landsbypsykedelia

Coverkunst: Nick Drake – Bryter Layter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter