Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 20. februar 2018

Danske SVIN – et spennende avant-garde rock innslag på årets by:Larm

Vi kjører premiere den nye videoen «CORAL 1» av den danske avant-garde rock trioen SVIN, som skal spille på BLÅ under årets by:Larm, og hva passer vel bedre da enn at videoen er spilt inn live?

Av: Victor Josefsen

SVIN utforsker hardtslående eksperimenterende rock med en smittende kompleksitet, og de skal være skikkelig bra live. Derfor er videoen vi har premiere på en «live video», og den første ut av tre opptak før bandets konsert på Roskilde Festival sommeren 2017. På Roskilde-konserten var bandet utvidet med 2 gjester – Mija Milovic og Rasmus Kjær, men normalt er de tre på scenen. Musikken er nyskrevet og kommer til å bli utgitt på bandets femte album, som er planlagt utgitt i løpet av 2018.

Basert på denne videoen kan SVIN bli et spennende innslag på årets by:Larm.


SVIN uttaler følgende om videoen:

“A mesmerizing, drony venture into the new sounds of SVIN, Coral One offers the same amount of questions, as it serves solid statements. Basic ingredients include a heavy riff, a bright contrast and a lot of attention towards the spurs of every moment. Here, the quintet lineup from Roskilde Festival 17’ improvises with the tune’s heavy groove, feet on the ground, heads in outer space, fast forward into unknown territory. – Exactly, like life is supposed to be lived.”

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter