Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. februar 2018

Singelpremiere : Hajk – «Untouch»

På den nye singelen "Untouch" tar Hajk soundet fra tidligere utgivelser noen hakk videre. På «Untouch» beveger bandet seg inn i balladeland, og leverer enda en poplåt med stort potensial til å feste seg.
Av: Victor Josefsen / Foto: Marius Eriksen

Hajk har blitt sammenlignet med alt fra Phoenix, Dirty Projectors og Grimes til Dire Straits, Belle & Sebastian og Haim, men mest av alt har bandet produsert sitt eget umiskjennelige sound. Og både norsk og utenlandsk media har kommet med mye skryt. Internasjonalt har Noisey, Stereogum, Line of Best Fit, Drowned In Sound, The Independent, Clash Music, Dagens Nyheter, Indie Shuffle med flere har likt hva de har hørt.

I denne bloggen har vi også kommet med skryt. Om singelen «Submarine» fra 2016 skriver vår anmelder: «Submarine» er ganske enkelt en veldig likandes liten poplåt som har potensial til å feste seg. De kan kanskje minne litt om Donkeyboy, og har samme kommersielle appell. Enhver radioredaksjon med litt teft og gehør burde umiddelbart playliste den. Om singelen «Magazine» skriver samme anmelder: «Magazine» er en smektende liten poplåt med intrikate detaljer og finfint refreng. Hajk behersker den sjeldne kunsten med å lage catchy poplåter som er både nynnbare og samtidig kompositorisk stimulerende å lytte til.

På den nye singelen «Untouch» tar de soundet fra debuten enda noen hakk videre. Nå beveger Hajk seg i balladeland, og leverer enda en poplåt med stort potensial til å feste seg. Vi kjører Norgespremiere på låta, hør den under.

Hajk om den nye låta:
– «Untouch» handler om å oppleve plutselige forandringer i et forhold – fra å stole på og være avhengige av hverandre, til å være helt alene. Noen ganger føles det så overveldende at du tar deg selv i å ønske at dere aldri møttes i første omgang. Eller i alle fall at du var i stand til å forutse hva som kom til å skje.

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

 

Mer om Hajk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter