Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Spillelister 1. mars 2018

by:Larm & Off:Larm 2018

By:Larm er i full gang!
Vi har laget en spilleliste med noen utøvere du bør få med deg! En av disse, Tromsø-bandet Heave Blood & Die er en av årets store positive overraskelser. I dag kan du se dem live på by:Larm.
Av: Victor Josefsen, David Jønsson, Marte Hagen og Roberto Joly

I dag hørte vi også Miriam Linna, den første trommisen i The Cramps, og senere med i herlige band som The Zantees og A-Bones fortelle om hvordan hun ble med i The Cramps, om utgivelsen av kule fanziner som Kicks og plateselskapet og forlaget Norton. Hun fortalte også om da Norton Records mistet en million plater(!) på grunn av orkanen Sandy. Hun fikk ikke noe igjen på forsikringen fordi dette var forårsaket av naturen selv, men hun fikk utrolig nok stablet Norton Records på bena igjen. Vi ble også presentert for bandet Archie And The Bunkers, som er signet på Norton, sjekk dem ut, video under. Og har du ikke hørt The Zantees, sjekk f.eks. plata «Rhythms Bound» fra 1983. Ubehøvla og så bra! Den er ikke på Spotify , men noen av låtene er på youtube, som «Tic Tac Toe». Se under. I det hel tatt, en kick-start på årets by:Larm!

 

 

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter