Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 5. april 2018

Singelpremiere: Friendship – «Got Me Feeling So Good»

Alle gode ting er tre! Dette er den tredje låtpremieren vi kjører denne uka, men når vi får sjansen til gi deg en førlytt på knalle låter av Ben Leiper, Utakk og dagens låt signert Friendship, må vi bare! I morgen fredag 6. april slipper Friendship ny singel fra sitt kommende album, «Ain't No Shame». Singelen heter«Got Me Feeling So Good» og du kan lytte til den allerede nå!
Av: Victor Josefsen / Foto: Foto Olav Areklett Vikingstad

– «Got Me Feeling So Good» er en homage til gode ting i livet. Teksten er inspirert av låtskriveren, Fredrik, sine opplevelser. Han hadde en The Band feeling på melodi og uttrykk, så kom låta litt fram av seg selv. Det var først da den blei spilt i øvingslokalet at den falt ordentlig på plass når de andre to i bandet kom med sine innspill, forteller Friendship.

På låta er det to gjestemusikere. Axel Skalstad (Insomniac Bears, Krokofant), Fredrik sin bror, spiller perkusjon. Kjell Rønningen (Saluki, Ruphus) spiller keys.

Det stilfulle coveret til «Got Me Feeling So Good» er utført av Robin Gnista, som også lagde cover til første singel.

Dette er altså den andre singelen fra den kommende plata, «Ain’t No Shame», som kommer 25. mai. Friendship mottok meget god omtale rundt første singel, «Gypsy, bl.a. i denne bloggen. På den nye singelen «Got Me Feeling So Good» er det en The Band feeling på melodi og uttrykk, som gruppa selv nevner innledningsvis. Dette er tidløs og vakker musikk, som lyder fresh både i dag og om hundre år. Friendship kan sin musikkhistorie til fingerspissene, men det aller viktigste er at de, som f.eks. Perry Dear & the Deerstalkers, er mer enn habile folk som vet hva de holder på med.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Friendship

 

Friendship spiller releasekonsert på John Dee 9. juni og lover en fantastisk fest med full blåserekke, perk, keys og en spesiell gjestevokalist.

 

Sjekk også:

Singelpremiere: Friendship – «Gypsy»

5 album som har inspirert Friendship

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter