Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 3. mai 2018

Låtpremiere: Family Values – «If I Can’t Love Her»

Family Values slipper en ny singel fredag 4. mai titulert «If I Can’t Love Her». I dag kjører vi premiere på låta som er en slags hyllest til den psykedeliske Oslo-popen fra 90-tallet (The Tables, Astroburger, Time Lodgers, Loch Ness Mouse). Låta er produsert av Anders Vinnogg fra American Suitcase i hans studio Røa Rockekjeller. Dette må jo bli bra!
Av: Victor Josefsen

Mens bandets medlemmer i 1996 var mest opptatt av å samle fotballkort fra EM i England foregikk en høyst marginal musikkbevegelse i Oslo. Lokale psykedeliske poporkestre som The Tables, Astroburger og Loch Ness Mouse lagde fantastisk musikk som 20 år senere skulle fange interessen til de samme fotballkortsamlende barna. Det var fuzzgitarer, orgel og Byrds-harmonier. Komprimerte popsanger laget med mantraet «mer enn tre minutter er prog».

«If I Can’t Love Her» er Family Values’ hyllest til denne musikken. Family Values har tidligere gitt to EP-er «Greatest Hits» (2015) og «Time Stands Still» (2016). Sistnevnte ble kåret til den fjerde beste EP-en i 2016 i denne bloggen. De har turnert med Beachheads, varmet opp for The Posies og spilt konserter på den legendariske klubben «The Cavern» i Liverpool.

«If I Can’t Love Her» er utgitt av Snertingdal Records og produsert av Anders Vinnogg (American Suitcase) i Røa Rockekjeller. Den er mikset av Alexander Lindbäck og mastret av Morten Lund.

 

 

 

Mer Family Values

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

ps Siden The Times Lodgers er den mest ukjente av de superb gruppene som ble nevnt innledningsvis, hekter jeg på denne gromlåta fra debutsingelen deres i ’91.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter