Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. mai 2018

Videopremiere: Agvald – «Tiden»

Agvald ble startet av en kompisgjeng i et snekkerverksted på Kolbotn på åttitallet. Trashmetallens gullalder. Nå lanserer Agvald låta «Tiden» med en video laget av Pøbelfilm: Vi kjører premiere!
Av: Victor Josefsen

Besetningen i Agvald har vært relativt stabil, selv om de har byttet gitarister som andre bytter sokker, men gjengen har alltid spilt tung og tøff metall.

Agvald forteller:
«Tiden» er en tung og seig metallvise som tar for seg et tema er Agvald er godt kjent med. Pøbelfilm kicka på låta og har laget en knakende tøff video som stemmer godt med Haavards tekstunivers. Låta er spilt inn i Oslo og på Nesodden og mikset av Jeffro Lakhscheide i USA. En kurositet er at låta er sunget inn i ett take og autotune er bannlyst!

 

 

ps Agvald leter for øyeblikket etter et passende utested for å ha slippfest.

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Sjekk også Agvalds aprilspøk:
Agvald går til super´n på hjørnet – Låt: «Tiden»
Aviser og nettsteder har oppsummert årets aprilspøker for harde livet. En aprilspøk de neppe har fått med seg er denne fra Agvalds facebook: «Gode nyheter!! Live Nation ønsker å booke oss som oppvarmingsband for Gunsnroses i Oslo!! Skriv Agvald rules i kommentarfeltet og du vil få stå på vår gjesteliste!!!!». Agvald oppsto i et snekkerverksted på Kolbotn på 80 tallet. Liker du tunge, seige riff ‘a la Helmet bør du ta en lytt på «Tiden». Agvald jobber visstnok med ny plate. (Musikalske sidespor – uke 13/2018).

 

 

Én kommentar til “Videopremiere: Agvald – «Tiden»”

  1. Haavard sier:

    Agvald takker for oppmerskomheten og bøyer oss i hattene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter