Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. mai 2018

Videopremiere: Susanna – «It’s A Long Way’ (To The Top If You Wanna Rock’n Roll)»

I løpet av uka spiller Susanna utgivelseskonsert i Oslo for kritikerroste Susanna «Go Dig My Grave» feat. Giovanna Pessi, Ida Hidle & Tuva Syvertsen. I forbindelse med det slipper hun en live video fra Kongsberg Jazzfestival i fjor med en cover av AC/DC-låta «It’s A Long Way’ (To The Top If You Wanna Rock’n Roll)» i kvartettformat med besetningen barokkharpe, akkordeon og fele!
Av: Victor Josefsen / Foto: Anna Valeur 

Siden utgivelsen av «Go Dig My Grave» i februar har Susanna vært i USA og spilt på Big Ears Festival i Knoxville både solo og «Go Dig My Grave», med Bonnie Prince Billy som gjest. Bonnie Prince Billy ga også ut enda én av hennes låter digitalt i slutten av april, samtidig som hans cover av Susannas album «Wolf of the Cosmos» ble tilgjengelig på vinyl, CD og som nedlasting også i Europa.

 

Susanna gjorde denne AC/DC-låta først i duoen Susanna and the Magical Orchestra med cembalo og kirkeorgel, så å gjøre den live i kvartettformat med besetningen barokkharpe, akkordeon og fele føltes naturlig for henne. «Det er helt klart noen andre kvaliteter som kommer frem i vår versjon», sier Susanna.

 

 

Susanna «Go Dig My Grave»

-24.mai Mini-konsert Big Dipper
-25.mai live på Spillerom NRK P2
-25.mai Asker Kulturhus
-26.mai UTGIVELSESKONSERT St.Edmund’s Church Oslo

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter