Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 7. juni 2018

Singelanmeldelse: Oslo Oscillator – «Newland»

 

Artist: Oslo Oscillator

 

Album: «Newland» (2018)

 

Plateselskap: Perfect Pop Records

5

 

Ny låt fra Oslo Oscillator, et prosjekt med gamle rever fra The Loch Ness Mouse, Serena Maneesh/Mirror Lakes og Maribel. Debutsingelen, hypnotiserende «Nothing To Loose», ble godt mottatt i spalten musikalske sidespor i fjor, og jeg kåret sporet til den 16.ende. beste låta i fjor.

Den nye singelen er utgitt på den legendariske labelen Perfect Pop, som har gitt ut klassiske plater med The Tables og Astroburger, samt mer eller mindre uvørne, men popfine utgivelser av The Loch Ness Mouse, The Time Lodgers, The Ethnobabes, The Release Party, The Jessica Fletchers, The Superman Can Flys, The Bartlebees, The Orange Alabaster Mushroom, Je Suis Animal, American Suitcase, Firefly Effect, King Midas, The Vacuum Dreamers, Haakon, The Southern Alps, Dipsomaniacs mfl. Ta et dypdykk i katalogen til Perfect Pop, mye gull å hente her.

Oslo Oscillators «Newland» passer perfekt inn på Perfect Pop med sine referanser til old school indiepop, og lyder relativt nært en god del av det Perfect Pop har gitt ut tidligere, med pekere mot band som The House Of Love og The Stone Roses. Vokalføringen er arketypisk for Perfect Pop-uttrykket, akkurat slik det skal være.

«Newland» er en sommerlig og bedagelig låt med fin melodiføring, som når sitt klimaks med et smektende, forførende og luftig uttrykk.

Mer enn verdt å følge med på Oslo Oscillator i tiden fremover. Debutplate kommer tidlig i høst.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter