Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. juni 2018

Andreas Ulvo framfører musikk til Hans Børlis dikt på Deichman

Tidligere i år kom den selvtitulerte plata til Innlandet, et fellesprosjekt og en duo bestående av Ingrid Olava og Andreas Ulvo. Her viser de hvor nakent, nedtrippet og frapperende enkelt en sang kan tolkes, skriver Aftenpostens anmelder og smeller til med en sekser. På Deichman Hovedbiblioteket lørdag 16. juni kommer Andreas Ulvo til å framføre musikk som han har komponert til noen av Hans Børlis dikt, like nakent og nedstrippet, kun flygel og sang. Ulvo kommer også til å spille noen instrumentale stykker. Velkommen!
Av: Victor Josefsen

Andreas Ulvo er en norsk jazzpianist, organist, keyboardist og komponist fra Eidskog i Hedmark. Han har i tillegg til sine egne prosjekter Eple Trio og Ulvo Ensemble jobbet med band som Shining, Mathias Eick, Ingrid Olava, Solveig Slettahjell, Slow Motion Orchestra, Frøy Aagre, Karl Seglem, Marit Larsen og Thom Hell.

Tidligere i år kom den selvtitulerte plata til Innlandet, et fellesprosjekt og en duo bestående av Ingrid Olava og Andreas Ulvo, som har vært musikalske samarbeidspartnere i mange år, parallelt med egne karrierer.

På plata tolker de sine «Guilty pleasures» fra musikkhistorien med personlige og originale tolkninger fra jazzen, folkemusikken, viser og 90-talls klassikere. Fra Amy Winehouse, Simon & Garfunkel, Oscar Danielson til Sudan Dudan.

Her viser de hvor nakent, nedtrippet og frapperende enkelt en sang kan tolkes, skriver Aftenpostens anmelder og smeller til med en sekser.

På Deichman Hovedbibliotekt lørdag 16. juni kommer Andreas Ulvo til til å framføre musikk som han har komponert til noen av Børlis dikt, like nakent og nedstrippet, kun flygel og sang. Ulvo kommer også til å spille noen instrumentale stykker.

Børli minutt for minutt er gratis og åpent for alle. Biblioteket er også lørdagsåpent som vanlig fra 10-17.

Velkommen!

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter